Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Névnapok

Aliz, Szidónia, Erzsébet, Vanda, Huba, Klementina, Jozafát
» névnapok eredete

Budapesten megszületett dr. Komáromi István (Komáromi Pisti) zenész és rendőrtábornok.

64 éveMérés-automatizálási szakon szerezte első diplomáját. Dolgozott villanyszerelőként, villamos tervezőként.  A Zrínyi Miklós Katonai Akadémián hadtudomány egyetemi doktori tudományos fokozatot szerezett 1988-ban. Kitüntetéssel végezett a Rendőrtiszti Főiskolát Közbiztonsági Szakán, továbbá a felderítő iskolán. Németországban, Svájcban és az USA-ban is tanult.


Gyermekkorától énekel, gitározik, zongorázik. CD-in jeles zenészekkel, a fellépésein kiváló versenytáncospárokkal és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező muzsikusokkal dolgozik együtt. Napsugár Annával a dalaira jeltáncot dolgoztak ki, melyet a fogyatékkal élő emberek is értenek. Dalszerzés mellett részt vett kabaré, színdarab, és filmek zenei munkálataiban. Évekig sztárvendége és öltözőtársa volt Zámbó Jimmynek, a Király best of albumának záró dalát is ő írta. 
 John Fogerty, a Creedence C.R. szerző gitárosa a szerzőtársként ismerte el a Have you ever seen the rain c. dal magyar verziója miatt. Budafokon a Jazz Pincében Papp-Váry László szobrászművész a „Budafoki híres borászok” kiállítására elkészítette az életnagyságú mellszobrát, melyet 2006. augusztus 25-én avattak fel.  Alapító tagja volt a Fásy Mulatónak, az ATV műsorában főleg lírikus érzelmes dalokat adott elő.
www.komaromipisti.hu
Szólj hozzá Te is!
Név
(kötelező)
E-mail cím:
(nem lesz közzétéve, de kötelező)
Weboldal:
Hozzászólás:
(kötelező)