Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Névnapok

Alajos, Leila, Lujza, Olga
» névnapok eredete

Magunkról

Az ezenanapon.hu oldal nem üzleti vállalkozás, nincs iroda és nincsenek szerkesztők sem. Egymagam csinálom 2002 májusa óta. A technikai költségeket, az oldal többszöri újraprogramozását saját pénzből fizettem. Az oldalon található reklámok bevétele töredékét fedezi a kiadásoknak. A technikai munkát részben a piaci árnál olcsóbban, részben ingyen végezte néhány kedves szakember, akiknek ezúton is hálásan köszönöm munkájukat és segítségüket!

Az események kiválogatásában és megírásában, a hibák javításában sokan segítettek, akiknek szintén nagyon hálás vagyok! Külön köszönöm azoknak, akik a legtöbbet tették az ezenanapon.hu tartalmának jobbá tételéért, nekik készült a Köszönetnyilvánítás oldal.

Az eseményekről nem célom hosszas leírást készíteni, arra vannak más oldalak. A leírások hossza nem függ össze az esemény fontosságával. Az ezenanapon.hu oldal célja, hogy felhívja a figyelmet az éppen aktuális évfordulókra. Aki bővebben kíváncsi a részletekre, az bizonyára könnyen talál további leírásokat az interneten.

Az ezenanapon.hu adatbázisa tartalmazza a fontosabb ünnepeket, a számottevő történelmi és kulturális évfordulókat és sok-sok érdekességet. Minden nap a lista tetején találhatóak a legfontosabbak és lefelé haladva jönnek a kevésbé sorsfordító események. 

A lista nézetekben a leírások rövidek, egy mondatban foglalják össze a lényeget. A sok eseményhez tartozik hosszabb leírás is, ahol kiegészítő és háttérinformációk vannak, szintén röviden. Az információk mennyisége végtelen, az oldal tartalmának fejlesztése folyamatos, és egyre bővül.

Minden eseménynél lehetőséged van hozzászólni az adott témához. Ha van bármi kiegészítésed, linket ajánlasz vagy személyes információt osztanál meg, ne habozz, szólj hozzá bátran! A hozzászólások esetében fenntartom a jogot, hogy a beírt szöveget a mondanivaló lényegének megtartásával, az oldalhoz való illeszkedés céljából megszerkesszem. Ha ezzel nem értesz egyet, kérlek, inkább ne írj. A hozzászólások előmoderálás után kerülnek ki. 

Van olyan esemény, amit nem találtál az oldalon, és úgy véled, hogy helye lenne? A jobb felső sarokban is megtalálható Ajánl Te is eseményt oldalon küldd el javaslatodat.

Hibát találtál? Kattints az eseményre és a hozzászólás részben írd meg kérlek. Írásod nem fog megjelenni nyilvánosan, előbb elolvasom, és a hibát javítom. Ha megadod az email címed, válaszolok is.

Rengeteg levél, hozzászólás és javaslat várakozik olvasatlanul. Amikor van időm foglalkozom vele, mivel a kapacitásom nekem is véges. Előfordul, hogy csak  hónapok múlva olvasok valamit. Ha ez bánt vagy zavar, kérlek inkább ne írj.

Van twitter folyam, ahol naponta egy kiemelt esemény jelenik meg:

Van facebook oldal, ahol ritkán, véletlenszerűen jelenik meg egy-egy esemény:

Nagyon köszönöm, hogy olvasod az oldalam, rengeteg munkám, energiám és időm fekszik benne. Büszke vagyok az eredményre, amit eddig elértem és folytatom tovább a munkát. Köszönöm, hogy részese vagy.